Penthouse spectaculos din Londra

Cine doreste sa calatoreasca la Londra si isi permite sa scoata din buzunar 14.500 de lire sterline pe saptamana, se poate caza in acest penthouse care are vedere catre raul Tamisa datorita pozitionarii perfecte. Cu o terasa de 300 de metri unde se poate lua cina oricand permite vremea acest lucru si situat pe etajele noua si zece a unei cladiri importante renovata de arhitectii companiei Foster & Partners, acest loc deosebit ofera patru dormitoare si patru bai separate.
Plin de lumina naturala datorita situarii pe doua nivele cu geamuri din sticla mari de la podea pana in tavan, un interior nou, modern, realizat de Richiard Meier, este minimalistic si ofera un un televizor care se coboara si se urca in tavan, pastrand astfel stilul ales. De asemenea exista o librarie care se intinde pe un intreg perete, dar si o zona foarte frumoasa in care se poate lua cina oricand se doreste.
Atunci cand rezidentii au terminat sa se uite in zona cinematografului, acestia pot sa faca putin sport in propria sala de forta sau isi pot testa abilitatile de inotator in piscina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza aici