Exclus animale


Cuplurile sau persoanele care cauta o locuinta pentru inchirere si detin animale de companie pot intalni destul de multe probleme pana la gasirea unui proprietar care sa ii accepte. Intr-un fel acestia au dreptate atunci cand ii exclud din randul potentialilor chiriasi pe cei care vin insotiti de caini sau pisici. Acestia nu vor locui acolo pentru totdeauna, iar cei care vor veni dupa aceea, cu siguranta nu vor aprecia o canapea roasa ori facuta franjuri, sau o baie urat mirositoare.
In cazul unui caine exista riscul ca acesta sa distruga obiectele de mobilier ori plantele decorative, daca acestea exista, poate lasa mult par peste tot si isi poate face nevoile in casa in cazul in care sta singur mai mult timp.
Daca este vorba de pisici, acestea pot zgaria mobila, isi pot marca teritoriul ( in cazul motanilor necastrati) sau pot distruge perdelele, tot in lipsa indelungata a proprietarilor, din cauza faptului ca se plictisesc.
Cu toate acestea sunt si cazuri in care proprietarii au grija ca prezenta animalului din casa sa nu se faca simtita prin astfel de stricaciuni, ocupandu-se asa cum trebuie de dresarea lor. Eventual in contractul de inchiriere se poate mentiona ca viitorul chirias va plati orice fel de dauna cauzata de animalele de companie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza aici