O vila deosebita din Wisconsin, SUA

Localizata in apropierea unui lac din Chenequa, Wisconsin, Statele Unite, aceasta resedinta unica a fost construita de arhitectul Robert Harvey Oshatz. Design-ul a fost facut in 2009, iar in 2011 intreaga constructie a fost finalizata, intinzandu-se langa un deal si stabilind pivotii de sustinere langa o multime de copaci, locuinta fiind destinata iubitorilor de natura.

Constructia se intinde pe trei nivele iar suprafata totala a acesteia este de 760 de metri patrati, iar intreaga proprietate are o intindere totala de 2.000 de metri patrati.

Cu geamuri uriase in dotare, aceasta locuinta ofera vederi incredibile asupra imprejurimilor, iar betonul, piatra si lemnul sunt integrate perfect in constructie. Spatiul interior se intinde de la un atrium central care este ancorat de o piata in forma circulara, ce de la distanta se poate confunda cu usurinta, cu un trunchi de copac.

In 1971 Oshatz si-a infiintat propria companie de constructii si intre timp a devenit cunoscut pentru stilul organic si unic, cladirile sale fiind memorabile cu un design fascinant si castigand nenumarate distinctii.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza aici