Cum arata o vila in Thailanda

Listata cu un pret de aproximativ 9 milioane de dolari, aceasta vila cu patru dormitoare poate fi achizitionata oricand de catre cine dispune de aceasta suma uriasa. O proprietate frumoasa situata pe plaja cu acces la ocean, in Kamala, Thailanda, aceasta este ferita de ochii curiosilor, zona fiind una exclusivista.

Durata  constructiei a durat mai putin de un an de zile, iar vila dispune de 4 dormitoare, 4 bai, crama, piscina, sauna, sala de forta, cinematograf, camera de garda si camera pentru oaspeti. Suprafata interioara este de 739 de metri patrati, terasele au 796 de metri patrati, iar intreaga proprietate are 3.760 de metri patrati.

Deoarece in cazul persoanelor care dispun de averi uriase, securitatea in permanenta este foarte importanta, marele avantaj al acestei vile este ca intregul cartier este imprejmuit si pazit de mai multi oameni de paza.

Initial locuinta a fost scoasa la vanzare pentru pretul de 12 milioane de dolari, insa datorita crizei financiare, pretul a scazut treptat, pana a ajung la 9 milioane si chiar si asa nu s-au gasit posibili cumparatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza aici