Concepte vietnameze

Designer-ul vietnamez Tuananh Eke a creat nenumarate living-uri pentru o multime de locuinte, iar o cercetare atenta a detaliilor furnizate de acesta, indica faptul ca interioarele sale incorporeaza atat idei din Orientul Mijlociu, dar si din Europa de est. Pe langa ambianta clasica dar sofisticata adusa de textilele de lux, dar si de prezenta ocazionala a unui candelabru, un pian sau o canapea speciala, creatiile sale nu implica niciun element care sa se repete. Repetarea este adesea intalnita si asociata cu un design inert si cu lipsa de creativitate.
Chiar si la Tuananh Eke se observa uneori o repetitie subtila in unele bucatarii, living-uri sau camere de jocuri. Lampele agatate in anumite locuri semnaleaza daca locul este potrivit pentru o masa si in plus adauga un aer modern. In plus se poate observa ca majoritatea creatiilor sale prezinta ferestre mari, pentru ca lumina sa poata patrunda, iar perdelele sunt asortate mobila.
Pe langa mobila moderna din lemn prezenta in spatiile unde se cineaza si dormitoarele barbatilor, designer-ul a ales si accesorii din alte materiale inspirate din vesnica cultura a Europei de est,  care sa impodobeasca camerele si terasele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza aici