Cazi deosebite

Se pare ca toti designerii cazilor pentru baie sunt foarte priceputi in acest domeniu, pentru fiecare dintre ele iti fac cu ochiul si par sa te retina cu orele atunci cand alegi sa te intinzi in ele pentru ca ofera o senzatie deosebita. Unele dintre ele promit sa aduca in interiorul baii experienta similara cu cea a piscinelor infinite exterioare, fiind un concept nou care prinde la public foarte bine, gasindu-si locul in multe locuinte moderne.
Cei care isi duc igiena la un nivel stiintific pot opta pentru cada realizata de catre japonezii de la Spiritual Mode deoarece aspectul acesteia pare desprins din filmele science fiction. O alta optiune este cea oferita de catre cei de la Aquamass care promit o cada asemanatoare cu o cascada dintr-un paradis tropical in propria baie. Aceasta are diferite forme si marimi si chiar se poate extinde pe un intreg perete.
Cum toate femeile sunt innebunite dupa pantofi, cei de la SICIS au decis ca femeile sa se simta 100% bine in propria lor baie, astfel ca au pus la cale o cada care are forma unui pantof.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza aici