Stilul Mediteranean

Numit si stilul spaniol modern, stilul mediteranean este originar din Spania, Grecia si Italia. Cu siguranta fiecare dintre voi stie ca cele trei tari sunt renumnite pentru bunul gust, eleganta si stilul de care dau dovada.
Astfel le-a fost usor ca modul in care isi decoreaza locuinta sa devina unul dintre cele mai cautate stiluri din intreaga lume.

Mobilierul caracteristic stilului mediteranean este unul destul de simplu, formal si functional. Piesele de imobilier de obicei sunt din lemn, sunt mici si usor de manevrat. Accentul cade insa pe decorarea peretilor, care sunt predominant texturati, de multe ori impodobiti cu model in mozaic. Se prefera culorile calde, luminoase, ce te duc cu gandul la Mediterana.

Accesoriile sunt stilizate, preferandu-se obiectele de iluminat filigranate cat si diferite ecrane de semineu, ce vor da un aer de romantism si mister locuintei dvs. Totodata, diferite obiecte decorative  din bronz vor oferi eleganta pe care o cautati.

Aduceti un stopi din briza Mediteranei in casa dvs, decorand-o in acest stil, astfel atunci cand inchiedeti ochii sa auziti glasul valurilor ce se izbesc de mal..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza aici