Design deosebil la hotel ascuns in inima Frantei

Ascuns in inima satului pitoresc francez, Brantome, acest deosebit hotel, Moulin de l’Abbaye, este completat cu rame de geam albastru deschis, fora roz si o patura verde de natura. Brantome este cunoscut pentru apele batute de vanturi, insa reprezinta un loc grozav, unde capodopera din secolul al 16lea se regaseste usor pe langa podul din piatra cunoscut ca si Pont Cloude, ce face legatura intre constructia in sine si gradina superba.


Terasa raurului este umbrita de copaci maturi, case, un restaurant pentru oaspetii hotelului, insa si un mic foisor unde turistii se pot bucura de o oaza de liniste si pace.



Noaptea, lumina podului se reflecta pe suprafata apei, rezultand o atmosfera foarte romantica. Acest palat este ideal pentru o vacanta relaxanta, pentru ca are camerele decorate cu mobila care te face sa te simti ca acasa, din materiale traditionale si lemn alb vechi.

Fiecare apartament a fost construit dupa o schema inviduala pentru a crea o armonie intre distinctul aer traditional si constructia in sine. Preturile pentru o noapte petrecuta in acest loc mirific incep de la cateva sute de euro si pot ajunge pana la cateva mii, in functie de numarul de nopti si de conditiile dorite de fiecare.